trafic ranking

Statistici web

miercuri, 27 octombrie 2010

Magicianul in delir

Ma simt dator sa ii inchin un intreg post unuia dintre formatorii de opinie "al vremii", si din simplul fapt ca am facut o aluzie "pertinenta" la adresa dumnealui in scrierile mele precedente. Da, da, e nevoie de mult curaj si sa ii tastez numele, intrucat imi va afecta intr`o foarte mare masura indicii spatio-temporali.....Si totusi, se auto-intituleaza: "domnul Presedinte Dan Diaconescu Direct"

Da, este un formator de opinii.. Criticat de multe persoane, acest Lucky Luciano al Caracalului, cu parul grizonat si doua gauri negre in muflex, a devenit dupa ultimele sondaje si un veritabil facator-de-minuni. Se pare ca dupa ultimele sondaje, fenomenul "Partidul Poporului" a luat amploare cu repeziciune, ajungand la incredibilul procent de 20%, acest fapt dand o oarecare stare de disconfort actualilor sefi de trib.

"Gluma se ingroasa", par a spune la unison toti dezaxatii aflati la putere si in opozitie. Iata ca in ciuda remarcilor tuturor carcotasilor tarii, acest campion mondial la categoria pana, incepe sa urce in ierarhie. Totusi, sunt de acord cu acesti reprezentati ai Cosa Nostra pe plaiurile mioritice, si in continuare cred ca "Domnul Presedinte Dan Diaconescu Direct" e prea mic(mai mult la propriu, decat la figurat), pentru lupta epica in care s`a angajat.

Acest Che Guevara al Dobrogei, a reprezentat de`a lungul existentei sale "mizere" un model pentru celelalte "Canale de TV", fiecare mogul adoptand stilul "senzational" al domnului Direct.

Ajungand la o avere estimata la 33milioane de euro(cred ca a fredonat mult in baie:"I wanna be a billionare"), intrand in Cartea Recordurilor cu peste 50 vizite la Directia Nationala Anticoruptie(fiind cel mai citat om din istorie intr`un singur proces), dand dovada de inclinatii artistice(vezi telenovela Elodia/Doctorului Ciomu), conducandu`si singur Rolls Royce-ul(isi permite o astfel de masina, dar nu isi permite un sofer) am ajuns sa cred ca tot ceea ce ii mai lipseste pentru a ajunge "Sofer pe Vitanja Noastra" este perversitatea.

Asa ca, capitane, asteptam cu sufletul la gura sa`l pervertesti si pe Domnu' Direct, si de ce nu, dupa terminarea mandatului, ori sa schimbi Constitutia Romaniei( ca sa poti executa mai multe mandate), ori sa formezi o alianta cu cel din urma mentionat, care probabil sa se numeasca: "Perversiuni in Direct".

Ca o concluzie,venita de la o persoana cu orizonturi din ce in ce mai restranse, Domnule Diaconescu, "esti un magician admirabil"!

Ma'nclin, nea Sandu'

2 comentarii:

  1. "cu parul grizonat si doua gauri negre in muflex"// nici nu stiam ca am asa talent prin preanjma, Sandele:>;))

    RăspundețiȘtergere