trafic ranking

Statistici web

luni, 14 februarie 2011

Presedinte, caut premier. Independent!

Revin ... Sictirit. M-am saturat de Rromania. Aceiasi inalti prelati la putere, aceleasi greseli gramaticale (desi mai frecvente, cred ca se ia), aceeasi rutina cu care suntem obisnuiti. Numai ca Zeus ne pregateste o surpriza (citand din reclamele Antenei: nu numai noua).

S-a saturat marinaru' de micul avocat protestant din Cluj? Sau e doar o manevra de fatada incercarea de a-l instala pe liderul BNR, Mugur Isarescu in functia de Premier?

E de apreciat, omu' nu vrea sa se afunde mai rau in rahat, si inca o data isi evidentiaza calitatile de pupicurist politic. S-a intalnit cu liderii PDL-isti la Vila Lac, sa elaboreze teorii de management politic pentru evolutia partidului, duminica seara, dar nu le-a iesit (imperecherea omuletilor lui Nea' Sandu era mai plauzibila decat evolutia PDL-ista, dar trebuie sa existe si niste motive pentru toate intalnirile astea). Tot atunci au ajuns la o concluzie: "Fara Boc, ca stam pe loc!" Base s-a conformat. Luni, dupa o a doua intalnire, (au nevoie de 2 intalniri pentru a pricepe un lucru simplu: Boc nu da bine in doua functii, da-i cu sutu, Zeus!) presedintele a anuntat ca si l-ar dori pe Mugur Isarescu sau pe Mihai Tanasescu in functia de Prim Ministru al Statului Degeaba (singurii romani membri ai Comisiei Trilaterale - hai sa profitam). Observati in poza reactia lui Isarescu: "Vezi ma tata de treaba, o sa pici in curand din cauza unei motiuni si nu-mi risc eu postul de la BNR sa ma daram odata cu tine". Aproape aceasi reactie a avut-o si domnul Tanasescu, care l-a refuzat de asemenea pe presedinte.

Dezamagit, eliberatorul patriei incepe o noua vanatoare de premieri, cu gandul tot la evoluatia partidului la putere, ca poate poate o reusi sa scape de huiduieli.

Imi rog colegul posteze un mic comentariu cu referile la cazul prezentat, poate reuseste sa elucideze faptele marinarului mai bine ca mine.

Ma'nclin, Nea' Misu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu