trafic ranking

Statistici web

duminică, 31 ianuarie 2010

Mutu.. Stupefiat sau Nu?


De cateva zile, o stire care bantuie atat trusturile de presa ale lui Vantu, Voiculescu si Sarbu, nu ne lasa sa respiram(o fi din cauza cocainei prizate cu juma de ora in urma?)
Stirea in cauza, pe care 101% o cunoasteti(daca nu ati auzit`o inseamna ca sunteti prea junky), se refera la "simbolul" fotbalului romanesc in aceste zile de criza mondiala(inclusiv criza de talent-excluzand cocalarii si pitipoancele care il poseda din plin). Persoana in cauza este intitulata Adrian Mutu.

Se pare ca la sfarsitul meciului pe care echipa sa,Fiorentina, l-a disputat in compania celor de la Lazio, un test antidopping a relevat faptul ca Mutu se DOPEAZA! La auzul acestei vesti nici nu am clipit macar, si asta datorita faptului ca nu sunt un fan de neinlocuit al acestui sport, stirile de acest gen neoferindu-mi niciun sentiment cu substanta, nici macar scarba!

Revenind la oile noastre..Dupa binecunoscutul scandal din 2004, de la Chelsea, unde Mutu a fost depistat pozitiv cu cocaina, si in urma caruia fusese initial dat dator vandut clubului londonez(aproximativ 17 milioane de euro), Mutu nu se lasa si incearca cu tot dinadinsul sa ne dovedeasca ca inca poate(sa se dopeze)! Atacantul roman a declarat ca medicamentul de slabit pe care i`l adusesera neamurile din romania era 100% natural,(cel putin pe eticheta),neavand in compozitie substanta care i`a fost gasita in organism, dorind astfel sa scape de suspendarea intre 1 si 4 ani, sub pretextul:" necunostinta de cauza, domle!"

Medicamente de slabit pentru un fotbalist...ciudata optiune! Se presupune ca daca esti sportiv de performanta este putin probabil sa ai probleme cu greutatea, chiar daca acestea dateaza inca din perioada copilariei(se stie ca Mutu era aproape de obezitate in perioada in care era "clean"). Putine sunt cazurile in care se renunta cu atata usurinta la droguri, mai ales cele din categoria-grea, gen cocaina; dar sa-l credem pe cuvant pe "briliantul" nostru!

Talentul lui Adrian Mutu este incontestabil, insa la problema valorificarii acestuia sportivul nostru a dat "chix"! Probabil ca a avut talent cat Hagi si Dobrin la un loc, insa fara 99% transpiratie, restul de insipiratie este insignifiant!

Destul cu critica sportivului nostru.. Cu parere de rau, chiar si cea mai mica suspendare posibila(6,7 luni) ii poate fi fatala in ceea ce priveste cariera in fotbal; dar sa nu`i plangem de mila, ca nu ne plateste el facturile la lumina si centrala!

In ceea ce priveste comisia care ia aceste hotarari de penalizare, pot sa ii injur romaneste din toata inima pe cei care fac parte din ea! Acum urmeaza sa iau apararea unui sportiv(lucru unic in viata mea, ar trebui sa semnez in calendar)! Andreea Raducan... ati auzit n`ati auzit.. Va zic eu: pozitiv antidopping! Cu ce? Cu 2 pastile de nurofen! Atleta din lotul national de gimnastica a fost testată pozitiv pentru pseudoefedrină,la sfarsitul jocurilor olimpice de la Sydney, anul 2000.
In ciuda apelurilor si recursurilor atletei, decizia nu a fost revocata, medalia de aur castigata in cadrul olimpiadei fiindu-i retrasa! "Deşi a admis faptul că gimnasta româncă nu a fost avantajată datorită medicamentelor pe care le-a luat, comisia de arbitraj a refuzat să anuleze hotărârea Comitetului Olimpic!" -no comment-

Ma bucur ca am revenit in "blogosfera" , desi nu cu cele mai senzationale forte; incerc sa ma mentin la standardele inalte ale acestui blog, unde eu si Tovars' Misu ne pierdem vremile!

Ma-nclin.. Nea Sandu

Un comentariu:

  1. Bafto dello dello chiparosule , haşchemos tineo tot asa că nu te bate nimenea

    RăspundețiȘtergere