trafic ranking

Statistici web

marți, 2 februarie 2010

Sandu Anghel, "shefu' la bani!"

Cosa Nostra, Gomorra, Vor V Zakone sau Cortina de Fier... Mici copii pe langa puterea afaceristului Sandu Anghel, cunoscut in "lumea buna" drept Bercea Mondialu'. Da, recunosc, acest influent cioroi ne-a influentat pe mine si pe nea Sandu sa adoptam ghilimeaua ca simbol dă duzina...

Mondialu' nostru, arhicunoscutu', inegalabilu' si, mai nou, Presedintele Rromilor, detine averi la care numa o minte bolnava s-ar gandi, primeste dar de nunta pentru ca fisu' s-o ia de s(-)oţie pe o anumita piranda cat castiga Obama intr-un an (aprox. 400.000 euro), umfla buzunarele lu' Salam sau a lu' actualu' DeVito (fost Piticu de Aur) si isi boteaza odraslele cu nume inspirate de functiile la care aspira de mic sau de omniprezentele bannere cu reclame la masini. (Ambasador, Mercedesa, etc.)

Are 37 de acuzatii la dosar, dar avand in vedere ca s-a orientat destul de bine asupra alegerii nasilor puradeilor, toate petele i-au fost sterse de pe foi. Prin botez, s-a pus bine cu Theodor Stolojan, cu nu stiu ce sefa de Judecatorie si, mai nou, cu fratele actualului "preaslavit" presedinte, Mircea Basescu.

Chiar daca arunca cu bani in stanga si in dreapta la petreceri, afaceristul vrea sa acceseze fonduri europene pentru "sa le faca pasapoarte la comunitatea de rromi d'aci". Mondialu' a vrut sa demonstreze ca are toate calitatile unui presedinte. Mai ales cea de orator... Cu greu a citit de pe niste flyere declaratia, silabisind cuvintele... Nimeni nu a inteles o iota din vorbele afaceristului, dar totusi toti au aplaudat si domnul Anghel a fost uns (mai bine ii facea o baie, ca sa vada si tiganu' apa prima oara de la botez) de catre Florin Cioaba in titlul de Presedinte al Rromilor.

Dragi rromi, acum va puteti mandri cu un lider şucar!

Taves Bahtalo, Misu!...

4 comentarii:

  1. de asta e tara asta unde e... din cauza unora ca bercea

    RăspundețiȘtergere
  2. antonescu se rasuceste in mormant

    RăspundețiȘtergere
  3. cititi si voi istoria mafiei rusesti, mai exact Vor V Zakone, si apoi include-o acolo cand spui ca e mic, copil pe langa Bercea... m-ai facut sa rad pe ziua de azi

    RăspundețiȘtergere
  4. cand ii vezi moaca lu asta iti piere pofta de mancare pentru 1 an de zile

    RăspundețiȘtergere